Čizme gumene bez čelične kape

Radna duboka gumena čizma pogodna je za obavljanje poslova na površinskim kopovima uglja ,pogodna je za mnoge poljoprivredne poslove i u industriji gdje vam je potrebna zaštita od vlage. Postava ove čizme je izrađena od tekstila (100% pamuk), a đon je izrađen od prirodnog kaučuka.

Čizma Hercules je proizvedena od kombinacije nitrilne gume (20%) i PVC-a, postava je napravljena od stopostotnog poliestera.

Glavne karakteristike đona ove čizme su njegova antistatička i protivklizna svojstva, dok se u predjelu pete nalazi apsorber energije.

Posjeduje povećanu otpornost na biljna i životinjska ulja kao i na masti.

Najčešće se koriste u prehrambenoj industriji.

Naš program

Kvalitetna radna odjeća iz sopstvenog proizvodnog programa. Ako ne pronađete ono što Vam treba kontaktirajte nas jer radna odijela i uniforme šijemo po narudžbi.

Sve navedene artikle možemo da proizvedemo  u raznim bojama i raznim kombinacijama po želji kupaca.

HTZ oprema

U našoj radnji možete naći najkvalitetniju HTZ opremu renomiranih proizvođača i to: radna obuća, radna odjeća, radne rukavice itd. Svu opremu koju u redovnoj ponudi ne posjedujemo, možemo naručiti preko široke mreže naših dobavljača.

Vatrogasna oprema

Bavimo se uvozom vatrogasne opreme od renomiranih preduzeća iz Republike Srbije, Republike Hrvatske i Evropske Unije. Kupcima obezbjeđujemo servis vatrogasnih aparata.

Kontaktirajte nas

SatworkDrupal.