Šljemovi za zaštitu glave

ZAŠTITNI ŠLJEM G3000
  • Zaštitni šljem proizveden od lagane ABS plastike
  • Poseduje 3M™ Uvicator™ senzor disk
  • Podešavanje obima točkićem
  • Uložak se može okrenuti za 180°, što omogućava da se šljem nosi i obrnuto
  • Nesmetan protok vazduha kroz mnoštvo ventilacionih otvora raspoređenih po vrhu šljema

Šljem MK2 Evo2 proizveden je od HDPE-a(polietilena velike gustine),što mu daje visok stepen otpornosti na udar. Posjeduje tekstilni uložak koji se može kačiti na 6 tačaka,sa podešavanjem uloška na 3 dubine.Pamučna znojnica obložena je PU slojem koji je također i Ph neutralan.

Ova verzija šljema sa ventilacijom napravljen je tako da topao vazduh pušta vani a hladan pušta unutra,što smanjuje temperaturu u šljemu.Standard:EN 397 ,EN 50365

Zaštitni šljem MK1, dizajniran za generalnu upotrebu.Ovaj šljem je  proizveden od HDPE-a sa UV stabilizatorom, posjeduje podesivi polietilenski uložak koji se može kačiti na 6 tačaka,veoma je  lagan i udoban za nošenje.

Standard:EN 397, ANSIZ89

Koristi se u građevinarstvu, šumarstvu, metalskoj industriji, elektroindustriji, površinskim iskopinama, itd.

Naš program

Kvalitetna radna odjeća iz sopstvenog proizvodnog programa. Ako ne pronađete ono što Vam treba kontaktirajte nas jer radna odijela i uniforme šijemo po narudžbi.

Sve navedene artikle možemo da proizvedemo  u raznim bojama i raznim kombinacijama po želji kupaca.

HTZ oprema

U našoj radnji možete naći najkvalitetniju HTZ opremu renomiranih proizvođača i to: radna obuća, radna odjeća, radne rukavice itd. Svu opremu koju u redovnoj ponudi ne posjedujemo, možemo naručiti preko široke mreže naših dobavljača.

Vatrogasna oprema

Bavimo se uvozom vatrogasne opreme od renomiranih preduzeća iz Republike Srbije, Republike Hrvatske i Evropske Unije. Kupcima obezbjeđujemo servis vatrogasnih aparata.

Kontaktirajte nas

SatworkDrupal.