Recently added item(s)
Total:
Tehnička Zaštita - Doboj

tehnicka zastitaPrivatno preduzeće "Tehnička Zaštita"  doo Doboj osnovano je 1997. godine sa sjedištem u Doboju. Djelatnost preduzeća je  oblast zaštite radnika na radu i oblast zaštite od požara ljudi i imovine  i to:
- Veleprodaja i maloprodaja HTZ opreme ( radna odjeća, radna obuća i druga zaštitna oprema),
-  Veleprodaja i maloprodaja vatrogasne opreme i servis vatrogasnih aparata i hidrantske opreme, 
- Izrada normativnih akata iz oblasti zaštite od požara.

Od početka 2015. godine u sklopu projekta pokretanja sopstvene proizvodnje, oformljena je proizvodnja radnih odijela i radne uniforme u okviru našeg preduzeća. U ponudi imamo šivena radna odijela i uniforme iz našeg proizvodnog programa, kao i radna odijela i uniforme šivene po narudžbi. Takođe, u okviru ovog projekta pokrenuli smo sopstvenu izradu veza na svim tekstilnim proizvodima.

Pružamo profesionalne usluge vez digitalizacije, vez dizajna, besplatan dizajn, prilagođen logo, kvalitetan vez na svim vrstama tkanine i odjeće, pružamo maksimalan kvalitet u izradi.
Pružamo usluge veza na košuljama, majicama, polo majicama, radnim odijelima, uniformama, duksevima, kačketima, šeširima, peškirima, kao i na iskrojenim dijelovima odjeće.

Bavimo se uvozom zaštitne i vatrogasne opreme od renomiranih preduzeća za proizvodnju zaštitne opreme iz Republike Srbije, Republike Hrvatske i Evropske Unije.

 

750

Proizvoda u radnji

20

Godina sa vama

Hiljade

Zadovoljnih klijenata

Kvalitetno i jednostavno - sa nama!

Kupujte u našoj Online prodavnici

Odaberite i ubacite u korpu željene proizvode a zatim nam pošalije upit za cijenu. U najkraćem roku  dobićete našu najbolju ponudu. Ako imate pitanje za određeni proizvod, možete nas kontaktirati direktno sa stranice  proizvoda. Proizvode možete  dijeliti na društvenim mrežama ili putem elektronske pošte.

Posjetite naše prodajno mjesto u Doboju

Nalazimo se u ulici Kralja Aleksandra broj 60 u Doboju. Posjetite nas u našem prodajnom mjestu i kupite kvalitetne proizvode iz širokog asortimana. Na licu mjesta možete dobiti sve potrebne informacije od našeg stručnog i ljubaznog osoblja. Očekujemo vas!

Budite naš prijatelj

Nalazimo se i na Fejsu. Lajkujte našu fejsbuk stranicu i budite u toku. Tamo planiramo objavljivati novosti i fotografije te družiti se sa našim prijateljima. 

Pišite nam

Hvala! Vaša poruka je poslata. Greška, pokušajte ponovo Unesite ispravan Captcha!

Newsletter